TANÚSÍTVÁNY
Szolnok

Energetikai tanúsítvány Szolnokon

Az előírásoknak megfelelő hiteles energetikai tanúsítványok kiállítása Szolnokon és környékén.

PANEL
LAKÁS
16 000

Információt a legrövidebb úton?

Hívja Gali Andrást és kérdezzen!

06-70/527-0868

Amit jó tudni mielőtt telefonál:

  • Az épület/lakás alapterülete, más dokumentumra nincs szükség.

Energetikai tanúsítvány

A lakosság energiafelhasználásának mérséklése az Európai Unió kiemelt céljai között szerepel. Az energetikai tanúsítvány minden tagországban kötelező. A minősítés segítségével egyszerűen tájékozódhatunk az ingatlan várható fogyasztásáról.

Eladás esetén kötelező

A 176/2008 kormányrendelet szerint energetikai tanúsítást kell végeztetni

Az elkészült tanúsítvány azonosító kódját az adásvételi szerződésben fel kell tüntetni.

A tanúsítvány érvényessége 10 év

A kiállított dokumentum 10 évig érvényes, ha átalakítást nem végeznek az épületen (pl. hőszigetelés, kazáncsere, ablakcsere), illetve a jogszabályi követelményszintek sem szigorodnak.

1. Megrendelés felvétele.
2. Helyszíni felmérés (30 perc)
3. Elkészítés, kiállítás (2-3 nap).

Szolnok

Munkaterületünk Szolnok és 40-50 km-es körzete, Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati része. Munkáink jellemzően családi- és társasházai jellegű lakóingatlanok, de bármilyen egyedi építmény minősítésére vállalkozunk. Rendszeresen dolgozunk energetikai pályázatokhoz is.

Tanúsítás - Törökszentmiklós, Abony, Tiszaföldvár

A közeli településeken, Tiszaföldváron, Abonyban és Törökszentmiklóson is végezzük a tanúsítást, ügyfélkörünk jelentős része érkezik a környező területekről. A tanúsított ingatlanok általában családi házak, de más jellegű épületre is tudunk vállalkozni. Keleti irányban egészen Mezőtúrig vállalunk megkereséseket, várjuk ajánlatkérését az árak menüpontban található űrlap segítségével.

Sürgős esetben

Ha az általános 2-3 napos átfutási időnél gyorsabban kell Önnek a tanúsítvány, kérjük, telefonon érdeklődjön, és azonnal tudjuk egyeztetni a legrövidebb vállalható határidőt.

Helyszíni felmérést mindenképp tartanunk kell, ezután amint elkészültek a számítások, e-mailben megküldjük a megbízónak/ügyvédnek/vevőnek.

Hitelesítés

A tanúsítványok akkor tekinthetők hitelesnek, ha a Belügyminisztérium megbízásából üzemeltetett Lechner Lajos Tudásközpont Nonprofit Kft. nyilvántartásába (OÉNY) a kiállító mérnök feltöltötte. Ennek megtörténtéről az első lapon szereplő HET egyedi azonosító sorszám segítségével tud megbizonyosodni.

Árak

Nézze meg az érvényes árlistánkat, kiszállási díj Szolnokon nincs.

Társasház lakások ›››

Családi házak ›››

Nem kötelező energiatanúsítványt készíteni

További esetek ›››
Minden jog fenntartva © 2014-2022 www.tanusitvany-szolnok.hu